The smart Trick of yangın kapısı That Nobody is Discussing

Wiki Article

a hundred and twenty dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Kaliteli ve uygun fiyat garantisi ile ilk tercihler arasında yer alırken, uzun yıllar sorunsuz kullanılan yangın çıkış kapısı çeşitleri ile dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

Toplum arasında Yangın Kapısı Yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak için tıklayın.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şartı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlanabilir.

Standartlarda bir yangın kapısı fiyatı son yapılan hammade zamlarından sonra 1200 tl olan bir yangın kapısı 1600 tl gibi bir rakama çıkmış oldu.

Yangından korunma ve kaçabilmek için yangın kapısının fonksiyonelliği tartışılmazdır. Kaliteli ve estetik yangın çıkış kapısı çeşitlerimizin ortak özellikleri şunlardır:

BirçOkay yangın kapısı modelinin yer aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, dekoratif yangın kapıları, standart yangın kapıları gibi modeller de bulunuyor.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the most effective YouTube experience and our latest attributes. Learn more

Bu indirimler birinci sınıf malzemelerden üretilen ucuz kapı alma noktasında ödeme kolaylığı sağlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin zorlu iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince hassas davranıyoruz.

Yangın dayanımlı Cam Bölme ve Kapı sistemlerimizde kullandığımız tüm profiller, camlar ve aksesuarlar yangın sertifikasına sahiptir.

Yangın kapıları bilhassa yangın sırasında kesinlikle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile gerekli kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir diğer unsur ise güvenlik advertisementına ihtiyaç duyulan şişen contalardır.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the best YouTube practical experience and our most current attributes. great site Find out more

Report this wiki page